Снимка Булфото, архивЕмблематична личност от ДПС разкри какво замислят в партията. Парламентът

...
Снимка Булфото, архивЕмблематична личност от ДПС разкри какво замислят в партията. Парламентът
Коментари Харесай

Аталай: ДПС ще се опита да излъчи кабинет, ако получи мандат

Снимка Булфото, списък

Емблематична личност от Движение за права и свободи разкри какво замислят в партията.  Парламентът реши да наложи мораториум върху решенията на държавното управление на Бойко Борисов, чиято оставка към този момент беше гласувана. В същото време Народното събрание одобри на първо четене измененията в Изборния кодекс. Изборите към този момент са в Народното събрание, сега няма разговор, а изборни лозунги. Така разказа обстановката в Народното събрание в предаването " Офанзива " по NOVA News Рамадан Аталай.

Той добави още, че Движение за права и свободи в никакъв случай не са желали да " изчегъртат " ГЕРБ, само че е ясно, че тази партия към този момент не е онази отпреди изборите.

Според Аталай има доста разновидности за развиване на комплицираната политическа обстановка у нас, само че най-вероятният е отиването към нови избори, въпреки това да не е най-оптималното и потребното за страната сега. 

Политикът напомни, че Движение за права и свободи е подкрепяла всевъзможни политически обединения, когато е ставало дума за добрина на страната, в това число и ГЕРБ.

За него стремежът на всички политически субекти, в това число на президента Радев, би трябвало да бъде към устойчиво държавно управление с визия за развиване на България.

Депутатът от Движение за права и свободи има вяра, че в подобен тежък миг и президентът, и министър-председателят в оставка би трябвало да поемат отговорността си и да възродят разговора, с цел да се помогне на страната да премине през рецесията.

Ако получим мандат, ще подходим най-отговорно, ще създадем всичко допустимо да се оправим със обстановката и бихме се обърнали към партиите на смяната, безапелационен бе Рамадан Аталай.

Манолова с дейностите си способства за неприятния имидж на Народното събрание, съобщи най-после Аталай по отношение на акцията на някогашния омбудсман в " Булгартрансгаз ", написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР